News: Poker Dasar: Naha Urang Bet?

Urang ngadominasi ieu leungeun jeung AK

Upami anjeun hoyong pikeun bet Pikeun nilai, merlukeun dua kaayaan: Nu leungeun lawan kudu leuwih Goreng ti hormat jeung manéhna Kudu siap pikeun neleponUrang aya di luhur pasangan Dina flop, jeung urang percaya Yen lawan geus loba leungeun Jeung aces dina range maranéhanana, Sarta bakal jadi hésé pikeun Maranehna buang kaluar, contona, DI, AJ jeung AQ. Urang bet dina nilai pikeun Meunangkeun duit kaluar tina ieu leungeun. Lamun urang bet jeung K Ngalawan JT dina katumbiri flop K, ieu téh henteu deui Hiji nilai bet. Lawan leungeun anu goréng, tapi Maranehna ampir bakal kungsi terus Diputer dina saperti a flop. A bluff bet dijieun jeung Lemah leungeun maksa lawan ka Melu jeung kuat leungeun. Lamun urang bet jeung A Dina katumbiri flop jeung lawan Discards KT, ieu teu bluff A, salaku leungeun maranéhanana teu kuat. Hiji conto anu alus hiji Bluff bet nyaeta lamun aya Hiji luhur kartu NGAJEMPOLAN atawa Raja dina flop, jeung lawan Ngan disebut urang muka ngangkat Saméméh flop. Urang bisa nganggap yén manéhna Geus loba jajan pasang dina Range-na, nu manéhna baris Meunangkeun leupas tina saperti dina jepit. Urang teu pencét flop diri Urang sorangan, tapi urang bisa Maksakeun anjeun pikeun ngalakukeun hal eta. Dina hal ieu, urang nyieun A bluff bet. Lamun urang bet nyokot duit Paéh, tujuan urang ngan saukur Pikeun nyokot pot.

pasrah angka nu gede ngarupakeun Leungeun pangalusna

Urang ogé gaya lawan buang Beluk ngalawan leungeun urang.

Paéh duit dina poker duit Nu geus geus invested dina pot.

Dina awal unggal sisi, ieu Téh duit invested ku pamaén Di blinds.

Salila leungeun, paéh duit ti Limps, raises, jeung -bets sareng Nu asup ditambahkeun ka ieu blinds.

Nengetan flop jeung hiji NGAJEMPOLAN Dina gambar di luhur. Urang diangkat preflop.

Sajaba blinds, pot ayeuna ogé Nyepeng duit ti urang lawan Ngangkat jeung nelepon.

Duit ieu ogé jadi paéh. Dina hal ieu, urang bet Ngayakeun hiji nilai bet atawa A bluff. Sanajan kitu, dina teori, boh Anu mungkin. Lawan bisa mayar jeung ngagambar Leungeun anu balik, sarta ogé Piceun kuat leungeun kawas atawa. Tapi, dina hal ieu, urang Boga tujuan nu beda. Lamun lawan nyokot kartu di Response ka bet, urang kumpulkeun Bank a, nyaeta, paéh duit. Dina kasus, lawan turun awon Sisi, nu, kumaha oge, geus Beluk ngalawan jelema. Ku tohan dina flop, urang Teu méré manéhna a free Kasampak di turn jeung nyekel Salah sahiji beluk. Jadi we kapaksa eta pikeun Ngareset beluk.




poker bot play online pppoker agén meuli poker bot pppoker toko poker kalkulator kumaha carana make eta poker kamar tanpa bot pppoker harita jeung informasi ngundeur pppoker PC poker kalkulator pikeun poker béntang jujur poker kamar tanpa bot