Texas Hold Em Poker Watesan Jeung Interpretasi

Ngacingked nyaéta minimum pre-flop Bet jeung kartu alus

Anjeun meureun geus noticed sababaraha Kali nu poker pamaén mindeng Maké sababaraha jelas dina watesan Komunikasi maranéhanana anu teu wawuh Ngan ka maranehnaJeung kadang eta mana jadi Jauh yén komunikasi antara dua Pamaén nyarupaan husus basa nu Teu kaharti pikeun uninitiated.

Jeung ieu teu heran, sabab Poker ayeuna sakabeh husus dunya, Jeung budaya sorangan komunikasi jeung Watesan sorangan.

Paling mindeng, ieu kajadian sanggeus Runtuyan karugian

Ku alatan éta, dina artikel Ieu, urang bakal kawas pikeun Ngabejaan Anjeun leuwih ngeunaan poker Terminologi dipaké dina Texas hold em. Dina raraga pikeun jelas ngajelaskeun Naon we keur diajak ngobrol Ngeunaan, urang bakal mere conto Kumaha hiji pamaén ngalaman bisa Ngagambarkeun hiji leungeun dina nu Manéhna milu: Ngan bayangkeun, kuring Langsung meunang saku of Queens, Kuring pindah satengah tumpukan ka Pot, jeung flop muka nepi Sejen Ratu, di luhur sagala Sejenna, jeung hiji low Papan. Pertimbangkeun kuring katutupan di coklat, Terus di pikiran yen sakabeh Dewan ieu hiji katumbiri, dina Flop mah pasti geus kacangan. Jeung ieu ngawalon mesin ngajaga Nelepon ka kuring, jeung di Ahir eta nutup backdoor siram Ngan dina walungan! Nu odds tina ieu lauk Anu di ! Upami anjeun ngarti naon ieu Quote ieu kira-kira, mangka Anjeun sigana moal jadi kabetot Dina artikel ieu. Upami teu kitu, urang teu Nyarankeun maca eta geus sahenteuna Pamahaman Umum poker terminologi jeung Bisa komunikasi jeung pamaén dina Hiji footing sarua. Di handap ieu aya utama Watesan Texas hold em poker Anu bisa dipaké salila leungeun. Urang geus nunda eta dina Susunan abjad, tapi lamun anjeun Teu bisa manggihan istilah nu Anjeun resep, ngan nulis nulis Ka urang dina koméntar, jeung Urang pasti bakal mantuan anjeun Nungkulan patalékan. Sadaya-di sadaya-dina, sadaya-Di hiji kaayaan di mana Pamaén nyimpen sagalana manéhna geus Dina pot.

Sasuai, saperti pamaén henteu deui Ngabogaan nu mana wae nu Chip kénca, jeung saterusna manéhna Henteu deui nyokot bagian dina dagang.

Lamun lawan bet leuwih ti Pamuter sacara total jumlah, tambahan Pot ngawangun, tapi pamuter bakal Henteu deui nyokot bagian dina eta.

Ante pangleutikna wajib bet, kurang Ti blinds, yén sadaya pamaén Di tabel nu diperlukeun nepi Ka tempat. Dina hold em, nu ante Dipaké ngan dina tahap ahir Turnamén, sedengkeun dina Stud, nu Ante anu dipaké tibatan blinds.

Deui-Panto tacan beres narik Leungeun nu lacks dua kartu Pikeun nyieun kombinasi.

Backdoor belah disebut straights jeung Flushes, lamun pamaén bakal persis Kartu katuhu dina turn jeung walungan. Bad Ngéléhkeun hiji kaayaan di Mana pamaén jeung incredibly kuat Leungeun saperti hiji méter atawa Full house ngéléhkeun dina flop Sarta dina turn, tapi leungiteun Dina walungan ka pamaén nu Mawa mimitina kartu lemah. Gedé Slick éta hiji NGAJEMPOLAN-Raja ceurik, jeung éta a Mismatched hiji. Lamun nu NGAJEMPOLAN jeung raja Nu cocog, ieu leungeun biasana Disebut pangawasan. Sejen NGAJEMPOLAN-raja anu mindeng Disebut Kalashnikov narajang Bedil, Anna Kournikova, Anna Karenina, jsb. Bluff bluff nyaéta hiji agrésif Game jeung patok luhur, teu Dirojong ku kartu alus atawa Siap kombinasi. Salaku aturan, pamaén bluff jadi Lawan maranéhanana nyokot kartu dina Hiji pass jeung concedes pot Tanpa kudu keur showdown a. Nelepon Station ngawalon mesin lemah Pamaén anu teu kawas pikeun Mintonkeun agrési dirina, tapi sok Asup waleran dina bets disimpen Ku pamaén séjén, tanpa evaluating Pot sacara chances. Gambar Paéh Paéh kartu kartu Nu teu make rasa ka Ngagambar, saprak maranehna bakal leungit atoh. Contona, upami anjeun hoyong meunangkeun Inten siram lamun anjeun boga Raja intan di leungeun anjeun Jeung lawan anjeun geus NGAJEMPOLAN intan. Dina hal ieu, komo lamun Ngumpulkeun anjeun siram, Anjeun masih Bakal anjeun bakal leungit nepi Ka kolot siram. Ngeunaan kasus saperti, maranéhanana nyebutkeun Yén pamaén draws paéh kartu. Flop-tilu kartu masarakat yén Dealer tempat dina tabel sanggeus Babak kahiji pre-flop dagang leuwih. Gut Ditémbak Gutshot hiji kaayaan Dimana hiji pamaén lacks ngan Hiji husus kartu ngawangun lempeng. Contona, lamun anjeun geus dijieun - Kombinasi, mangka anjeun ngan bakal Kudu an dalapan pikeun ngabentuk Hiji lempeng. Huluna-Up nyaéta hiji dua Pamaén game, biasana di ahir Pasanggiri, lamun aya ngan dua Pamaén kenca diputer ngalawan unggal séjénna. Ngasingkeun Isolasi bet dijieun jadi Nu paling pamaén piceun kartu Maranéhanana, jeung Anjeun anu kenca Sorangan jeung lawan anjeun kudu. Contona, lamun a player ngajadikeun Hiji flop nelepon jeung dua Aces dina leungeun, maranehna nu Nyarios ka geus ngoleksi aces.

Slowplay nyaéta slow game di Mana anjeun muterkeun hiji leungeun Kuat lamun anjeun geus euweuh Dina leungeun anjeun.

Jadi ku cara ieu, anjeun Ajak lawan anjeun pikeun nempatkeun Bets, sarta maranéhanana sorangan buang Duit kana pot nu, nu Antukna bisa nyokot. Tapi, aya hiji downside ka Ieu, sabab low patok, loba Pamaén bisa ngasupkeun leungeun, jeung Anjeun aces bisa pamustunganana leungit Ka loba nu leuwih lemah kartu. Dengdekkeun hiji kaayaan di poker Lamun pamaén jadi saraf jeung Ngajadikeun salah, teu asup kaakal Jeung emosi bets. Dina Gun UTG pamuter anu Dimimitian panawaran, anu sits ka Kénca BB. Paling unprofitable posisi di poker.




pppoker api upoker poker online prompter pppoker Vkontakte pppoker union di Rusia bot dina poker kamar kkpoker ru poker kalkulator download mantuan jeung poker poker range kalkulator